Anahtar Deliği -20.02.2018

Anahtar Deliği -20.02.2018

Anahtar Deliği -20.02.2018
TRABZONSPOR’DA İDARİ SÖZLEŞMELER NE OLACAK?

Trabzonspor’da mayıs sonu yaklaşırken idari personeldede revizyon hazırlıkları başladı. Trabzonspor yönetimi ciddi yaptırımlarla gelmeyi niyetliyor. Bazı üst düzey isimlerle sözleşme yenilenmeyeceği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Mesela Genel Müdür Sinan Zengin ve Muhasebe Müdürü Coşkun Karaoğlu’nun gönderilmeyecekler listesinde yer aldığı fakat diğer bazı üst düzey yetkililerle sözleşme yenilenmeyeceği ileri sürülüyor. Yani bu mayıs ayında sözleşmeler garanti olmayanlar var. Bu revizyon için araya kimler girer bakalım.

TRABZON LİSESİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Trabzon’un eğitim yuvası olarak gösterilen Trabzon Lisesi’nde bir süre önce müdür vekili olarak görev alan İl Milli Eğitim Müdürlüğü eski şube müdürlerinden Gülsüm Memiş Kaptanoğlu’nun müdür yapılmayacağı yerine Trabzon’un ve Trabzon lisenin ruhunu bilen bir eğitimcinin atancağı öğrenildi.  Aslen Pazarlı olan  Gülsüm Memiş Kaptanoğlu yatılı okullarda sorunların artması nedeniyle bazı eleştiri oklarını da üzerine çekti.   

19 MAYIS VERİLMEDİ Mİ?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bir aksilik yaşanmadığı takdirde 10 Mart tarihinde Trabzon’a gelerek il ve Ortahisar İlçe başkanlık binasının açılışını yapacak. 

İYİ Parti  Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, Kuzey Ekspres’e “19 Mayıs spor salonunu kongremiz için istedik bize vermediler ambargo uyguluyorlar” iddiasında bulundu. 

Spor İl Müdürü Birdal Öztürk’ü yalanladı

Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ise Haber61'e konuşarak Hasan Saka’nın iddiasına “bizden talep edilmedi” diyerek cevap verdi. Öztürk şunları söyledi; “Bize resmi bir yazı gelmedi “bize bunu verimisiniz?” diye.. Programa bakılır. Doluysa müsabakayı başka tarafa alırız. 
Benim dışımda konuşanlar olduysa beni bağlamaz. Benimle konuşulmamışsa başka biriyle konuşulmuşsa benim için geçersizdir.”

Öztürk ayrıca, “CHP, MHP, AK Parti, Saadet Parti’sine verdik salonu… Maç varsa tarih değiştirilir. “ dedi. 

MAÇKA’DA DEMİRYOLU SEVİNCİ

Trabzon Erzincan Demiryolu’nun güzergahının Erzincan-Kelkit-Gümüşhane-Torul-Maçka-Trabzon üzerinden yapılacak olması Maçka’da sevinç yarattı. Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan,”Maçka Vadisi boyunca ilerleyen demiryolu hattı Ortahisar İlçesi’nden sahile bağlanıyor. Bu çok önemli” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler