Anahtar Deliği 07.08.2020

Trabzons kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 07.08.2020

NOVAK UÇUK FİYAT İSTEDİ

Novak konusunda Trabzonspor eleştiriliyor. Hadi eleştirelim de bu futbolcunun uçuk menajer fiyatı, yaşına göre transfer ücreti verilse, “Bu nasıl iştir?” “Bu nasıl kemeri sıkmadır?” Denmeyecek miydi?
Buradan da bakmak lazım!
Trabzonspor, yıllık 950 bin euro maaş verdiği futbolcusuna 2 milyon euro maaş verecek durumda mı?
İyi irdelemek lazım.
Sırf rakibine gitmesin diye bu yapılır mı?
Yapılmaz.
E o halde kopartılan fırtına ne için?
ANlamış değiliz. Ayrıca Trabzonspor yönetiminin en büyük icrası mali anlamdaki disiplin. Bundan asla taviz vermemelidir.
Bu şekilde hareket etmeklidir. Ediyor da..
Fenerbahçe Kulübü limit uyarılarına rağmen transferler yapıyor.
Bu konuda da TFF’nin bir lafı yok ilginçtir.
Bakalım daha neler göreceğiz.
Gerçi limitle de limitsizde Fenerbahçe, her transferde başarısız!
Bu defa baltayı taşa vurursalar iyi halleri yok.

ORDU’DAKİ GÖRÜNTÜ TRABZON’DA NEDEN YOK?

Ordu Valisi Tuncay Sonel ile Ordu Belediye Başkanı Hilmi Güler, fındık bahçesine indi.
Üreticilerle poz verdiler.
Fındık topladılar.
Fındık bahçesinde dert dinlediler.
Vali Sonel, “Sağ olsunlar Cumhurbaşkanımız fındık fiyatlarını açıklaması ile yöre halkımız çok mutlu oldu.Sabahın ilk saatlerinde Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Bakanımızla işçi kardeşlerimizle beraberiz. Hayırlı ve bereketli olsun.Fındık hasatının bir güzelliği de; Ordulu olup da dışarıda yaşayan hemşehrilerimizi her Ağustos’ta fındık bahçelerinde görebilirsiniz.” İfadeleriyle bunu paylaştılar.
Peki neden Trabzon’da bu görüntüler yok?
Trabzon Valisi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı neden böyle yapmaz?
Bizce güzel olur.
Olmalı da..

RİZE VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDI

Rize’de bir süredir bir belge ortalarda dolanıyordu. Bu belge yasaklar içeriyordu ve Rize Valiliğine ait olduğu söyleniyordu. Belgeyi Rize Valiliği inceledi.
Arından sahte olduğunu tespit edip açıklama yaptı.
Açıklamada şu ifadeler yer aldı;
“Valiliğimize ulaşan ihbarlar sonucu sosyal medya kullanıcıları tarafından 06.08.2020 tarih ve 24 sayılı “İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı” gibi gösterilen, aslında gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan bir belgenin yoğun şekilde paylaşıldığı tespit edilmiştir.
“24 Nolu” İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı 11 Nisan 2020 tarihinde alınmış ve söz konusu Karar bambaşka bir konuyu içermektedir.
Bu itibarla; biri veya birileri tarafından; geçmiş tarihte alınmış ve o zamanki üyeler tarafından imzalanmış farklı konular içeren bir İl Umumi Hıfzıssıhha Meclis Kararı üzerinde tahrifat yapmak suretiyle kamuoyunun yanlış yönlendirilemeye gayret edildiği aşikardır.
Zaten bugün tarihli bir kararda İl Çevre ve Şehircilik Müdürü Hasan BEBEK’in ve İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK’ın imzasının olması mümkün değildir. Çünkü İl Çevre ve Şehircilik Müdürümüz Hasan BEBEK, Genel Müdür Yardımcılığına atanmış, İl Milli Eğitim Müdürümüz Yaşar KOÇAK’da yıllık iznini kullanmakta, yerine Müdür Yardımcısı Mustafa KALENDER vekalet etmektedir.
Kamuoyunu yanlış yönlendirme gayreti içerisinde olan ve bu sahte belgeyi hazırlayan kişi-kişiler hakkında ilgili güvenlik birimlerimizce gerekli işlemlere derhal başlanmış ve suç duyurusunda bulunulmuştur."

TRABZON’DA AK PARTİLİ VEKİLLERİN BERAT ALBAYRAK’A DESTEK MESAJLARI NE OLDU?

Salih Cora;
Dünya büyük bir krizle boğuşmaktadır.Türkiye ise bu süreci en az hasarla atlatmaktadır.
Maliye Bakanımız Sn Berat Albayrak gece gündüz çalışmakta her türlü fedakarlığı ortaya koymaktadır.
İstifa isteyenlere sesleniyorum.Çatlasanızda patlasanızda İMF ile masaya oturmayacağız.
Muhammet Balta;
Ekonomiye yapılan tüm operasyonlara karşı var gücü ile mücadele eden Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak‘ın yanındayız ve güveniyoruz.
#BeratAlbayrakınYanındayız

Bahar Ayvazoğlu;

Hep aynı senfoni ve benzer konseptler.
Süresiz bir kakafoni ile bastırılmaya çalışılan bilimsel gerçekler.
Emperyal ağızların yeşil parkalı kamuflesi.
Muhalif göstergelerdeki yeni irtifa kaybı.
Hangisini kabul buyurursanız..
#BeratAlbayrakınYanındayız

Adnan Günnar;

Ekonomiye yapılan tüm operasyonlara karşı var gücü ile mücadele eden Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak‘ın yanındayız.
#BeratAlbayrakınYanındayız

BIRAK TRABZONDANGELSİN

Trabzon markasına ulaşmak, Trabzon'da üretilen bir ürünü sipariş etmek, "Aaaa Trabzon'da şunu alabilsek" diye aklından geçirenlerin son durağı trabzondangelsin.com son yıllarda kentin en büyük markası olma yolunda ilerliyor.

Tecrübeli ve donanımlı ekibiyle hizmet veren Trabzondangelsin, sosyal medyada da ilgi odağı oldu.

Övgü dolu mesajların yanı sıra, anında getirtilen siparişlerin memnuniyeti dile getirilirken önemli mesafe katetti ve mutluluk verdi.

Çok özel fırsatlarda sunan Trabzondangelsin, 250 TL ve üzeri alışveriş yapanlardan kargo ücreti almıyor. Her türlü detayı öğrenmek için hafta için 09:00-17 saatleri arasında Cumartesi günü ise 09:00-12:00 saatleri arasında 0462 223 1 223 numaralı destek hattından bilgi alabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler