Yoloğlu'na yeni görev!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Ahmet Yoloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na atandı.Basın hayatına Bayrak Fm’de başlayan daha sonra Sahil Fm ve Gökkuşağı radyosunda görev yapan ardından Gökkuşağı Tel

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Danışmanı Ahmet Yoloğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’na atandı.

Basın hayatına Bayrak Fm’de başlayan daha sonra Sahil Fm ve Gökkuşağı radyosunda görev yapan ardından Gökkuşağı Televizyonu’nda görev alan daha sonra Günebakış Gazetesi’nin kuruluşundan itibaren gazetede muhabir, haber koordinatörü ve Genel Yayın Yönetmeni olarak çalışan Yoloğlu uzun süre Kanal Mavi ve Kuzey TV’de siyaset programları yapmıştı.

29 Mart 2009 tarihinde yapılan yerel seçimlerden sonra Trabzon Belediye Başkanı olan Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun Basın Danışmanlığı görevine getirilen Yoloğlu 6 yıl bu görevi yaptıktan sonra, son olarak Büyükşehir Belediyesi’nin Basın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı görevine getirildi. Yoloğlu’na yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri