Trabzonlu ailenin yok olduğu facia saldırı mı?

Trabzonlu ailenin yok olduğu facia ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı

Almanya'nın  Stuttgart kentinde yaşayan Trabzonlu Turgay, Filiz, Mert, Lara Öztürk, evlerinde uyudukları sırada meydana gelen gaz kaçağı nedeniyle hayatını kaybetti. Talihsiz ailenin Trabzon’un Düzköy ilçesi Çalköy mahallesinden oldukları öğrenildi.


OLAYIN DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

SALDIRI DEĞİL
Polise ihbar saat dün saat 12.00’de ulaştı. Eve gelen itfaiye ekipleri karbonmonoksit gazı alarmı üzerine solonum cihazıyla eve girdi. İtfaiye erleri önce pencereleri açtı ve yerde dört cesedin yattığını gördü. Ölenlerin 29 yaşındaki Turgay Öztürk, aynı yaştaki eşi Filiz Öztürk, 5 yaşındaki oğulları Mert ve 3 yaşındaki kızları Minel olduğu açıklandı. Polis olayın herhangi bir saldırı ya da intihar olmadığını belirtti. Savcılık olayı araştırıyor. Cenazeler ise morga kaldırıldı. Polis yarın sabah otopsi yapılacağını kaydetti.

EVİNİ YENİ YAPMIŞTI
Olayda hayatını kaybeden Trabzonlu Öztürk ailesinin hemşehrisi ve yakını Mehmet Tayar olayı şöyle anlattı: 
“Turgay çok efendi, sessiz, ailesine düşkün bir evladımızdı. Mercedes firmasında teknisyen olarak çalışıyordu. Bu evini de iki yıl önce yapmıştı. Olay pazar akşamı mı yoksa pazartesi sabahı mı yaşandı bilmiyoruz. Çok acı bir olay. Yüreğimiz yandı. Turgay’ın annesi yakında oturuyordu. Telefonla ulaşamayınca merak edip eve gelmiş. Olay o zaman anlaşıldı.”

TAZİYE ÇADIRI
Olayın yaşandığı evin yakınına ölenlerin yakınlarına psikolojik destek vermek için taziye çadırı kuruldu. Acı olay çevreye yayılır yayılmaz, çevredeki Türkler olay yerine koştu. Acı olay çevreyi derin yasa boğdu. (Hürriyet)

Öte yandan cenazelerin otopsi için adli tıp kurumunda işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.Cenazelerin Trabzon'a yarın getirileceği ifade ediliyor. 

Yapılan duyuruya göre de ailenin cenaze namaz  Çarşamba öğle namazını takiben saat 12:45 Ditib Camii Feuerbach da kılınacak.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Yaşam Haberleri