Polislerin kimlik kartı değişiyor!

 Emniyet Teşkilatı Personeli Kimlik Kartları ile Polis Kimlik Kokartları Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.Emniyet Teşkilatı Personeli Kimlik Kartları ile Polis Kimlik Kokartları Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'

 

Emniyet Teşkilatı Personeli Kimlik Kartları ile Polis Kimlik Kokartları Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlandı.

Emniyet Teşkilatı Personeli Kimlik Kartları ile Polis Kimlik Kokartları Yönetmeliği'nde yapılan değişiklik Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Değişikliğe göre, Emniyet Teşkilatı Personeli kimlik kartları ile Polis Kimlik Kokartları Yönetmeliği'nin 4. maddesinde yer alan "Emniyet Hizmetleri Sınıfı Personeli" tanımındaki polis memuru ibaresinden sonra gelmek üzere "başpolis memuru, kıdemli başpolis memuru" ibaresi eklendi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri