İşte Colman'ın tek arsuzu!

Arjantinli yıldız, profesyonel kariyerindeki ilk şampiyonluğu Trabzonspor forması altında bu sezon yaşamayı istiyor.Trabzon’un orta sahadaki en önemli silahlarından Gustavo Colman’ın aklı fikri şampiyonlukta... Daha önce hiç şampiyonluk yaşamayan Arjantin

Arjantinli yıldız, profesyonel kariyerindeki ilk şampiyonluğu Trabzonspor forması altında bu sezon yaşamayı istiyor.

Trabzon’un orta sahadaki en önemli silahlarından Gustavo Colman’ın aklı fikri şampiyonlukta... Daha önce hiç şampiyonluk yaşamayan Arjantinli yıldız, bu mutluluğa ilk kez Bordo-Mavili forma altında ulaşmayı arzuluyor. Kariyerine Characita Juniors takımında başlayan Colman, Belçika Ligi ekiplerinden Germinal’de top koşturmuştu. 26 yaşındaki oyuncu, 2008-2009 sezonunda transfer olduğu Bordo-Mavili ekipte şampiyonluğa bu kadar yaklaşmanın heyecanını yaşıyor. Colman, “Sezon başından bu yana müthiş bir yarış içerisindeyiz. Ben ve arkadaşlarım zafere inanıyoruz. Fenerbahçe’nin kalan maçlarda puan kaybedeceğini düşünüyorum. Buca, İstanbul Belediye ve Karabükspor’u yenerek, mutlu sona ulaşacağız” ifadesini kullandı.

‘Biz daha şanslıyız’

Trabzonspor’un Brezilyalı futbolcusu Jaja, şampiyonluk şanslarının oldukça yüksek olduğunu söyledi. Sambacı yıldız, Fenerbahçe’nin kendilerine oranla daha stresli olduğunu belirterek, “Her takımın bir kötü dönemi olur. Biz o kötü dönemi yaşadık ve atlattık. Şimdi iyi dönemimizin başındayız. Fenerbahçe’nin ise bir düşüş yaşamasını bekliyoruz. Dolayısıyla şampiyonluk şansımızın oldukça yüksek olduğunu düşünüyorum. Kalan üç haftada ligde nelerin değişebileceğini herkes çok iyi görecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri