Genç kızı arkadaşı bıçakladı!

Arkadaşı nişanlanacağını söylemesi üzerine bıçaklandığı bildirildi.Kayseri'de 17 yaşındaki genç kız, tinerciler tarafından değil askerden dönen arkadaşına başka biri ile nişanlanacağını söylemesi üzerine bıçaklandığı bildirildi.Edinilen bilgiye göre, önce

Arkadaşı nişanlanacağını söylemesi üzerine bıçaklandığı bildirildi.

Kayseri'de 17 yaşındaki genç kız, tinerciler tarafından değil askerden dönen arkadaşına başka biri ile nişanlanacağını söylemesi üzerine bıçaklandığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, önceki gün T.K. (17) isimli genç kız Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine bıçakla yaralı olarak getirilmişti. Genç kız T.K.'nın hastane polisine verdiği ilk sözlü ifadesinde, "Önümü kesip benden para isteyen tinerciler tarafından bıçaklandım" demişti.

Haberin gazetelerde yer verilmesinin ardından açıklama yapan Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekipleri, T.K.'nın tinerciler tarafından değil, erkek arkadaşı tarafından bıçaklandığını duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Konuyla ilgili yapılan incelemede; T.K. isimli bir kızın, halen asker olan ve terhis iznine gelen A.A (21) isimli şahısla daha önce arkadaş oldukları, kendisiyle askerlik süresince de mesajlaşıp görüşmeye devam ettikleri,

olay günü A.A. ile T.K.’nın Beştepeler mevkiinde buluştukları ve T.K.’nın A.A.’ya, kendisinin bir başkası ile nişanlanacağını bu nedenle de, kendisiyle görüşmek istemediğini söylemesi üzerine, A.A. tarafından çakı bıçağı ile hayati tehlike arz etmeyecek şekilde yaralandığı anlaşılmıştır.

Olayın şüphelisi A.A. yakalanarak, düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte adli mercilere intikal ettirilmiştir"

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri