Fuhuş skandalı Belediye'ye uzandı

Geçen ay masaj salonlarında fuhuş yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma genişletildi.Soruşturma Şişli Belediyesi'ne kadar uzandı; 16 kişi gözaltına alındı.Gözaltına alınanlardan 1'inin Başkan Yardımcısı 2'sinin belediyesi çalışanı, 6'sının da

Geçen ay masaj salonlarında fuhuş yapıldığı iddiaları üzerine başlatılan soruşturma genişletildi.

Soruşturma Şişli Belediyesi'ne kadar uzandı; 16 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınanlardan 1'inin Başkan Yardımcısı 2'sinin belediyesi çalışanı, 6'sının da polis olduğu öğrenildi.

Gözaltına alınanlar arasında bulunan Şişli Belediye Başkan Yardımcısı'nın Tayfun Kahyaoğlu olduğu belirtiliyor.

Son operasyon dalgasının söz konusu işyerlerine usülsüz ruhsat verildiğinin belirlenmesi üzerine başlatıldığı öğrenildi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri