En yaşlı Trabzonspor aşığı

 Karabük’ün Yenice ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Selim Düzenli'yi, Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetimi evinde ziyaret etti.Dernek Başkanı İbrahim Yaylı, ziyarette, Türkiye'de bulunan bordo-mavili taraftarların en yaşlıla

 

Karabük’ün Yenice ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Trabzonspor taraftarı Selim Düzenli'yi, Yenice Trabzonspor Taraftarlar Derneği Yönetimi evinde ziyaret etti.

Dernek Başkanı İbrahim Yaylı, ziyarette, Türkiye'de bulunan bordo-mavili taraftarların en yaşlıları arasında bulunan Düzenli'yi çok sevdiklerini ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olmasından da onur duyduklarını söyledi.

Düzenli'nin uzun yıllar önce Trabzon'dan babası ile birlikte ilçelerine gelerek yerleştiğini ve ilçede bir çok kişinin Trabzonspor'u sevmesinde etkin rol oynadığını belirten Yaylı, şunları söyledi:

"Selim dayı iyi bir Trabzonspor'lu olmuştur. Torununun ismini de, Trabzonspor'un eski milli futbolcusu Hami Mandıralı vermiştir. Torunu Hami de bu gün 17 yaşında bilinçli ve heyecanlı bir Trabzonspor taraftarıdır. Selim dayımız Trabzonsporla ilgili haberleri yakından izlemektedir. Allah kendisine uzunömürler versin. Bizim hepimizin bu takımı sevmemizi sağlaması ve hala bu yolda uğraş vermesi takdire şayandır.”

Yaylı, Selim Düzenli'yi Trabzonspor'un Kardemir D.Ç Karabükspor ile yapacağı lig maçlarından birisine götürerek, tuttuğu takımı yakından görmesini sağlamak istediklerini de ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri