Efsaneler gençler ile TDF’de buluştu

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kollarının düzenlediği “Trabzon’un Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor” etkinliğinde; Trabzonspor’da 8 yıl oynayan ve taraftarın sevdalısı haline gelen İbrahima Yattara, Trabzonspor’u yakından tanıyan ve yorumlarıyla, yaz

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kollarının düzenlediği “Trabzon’un Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor” etkinliğinde; Trabzonspor’da 8 yıl oynayan ve taraftarın sevdalısı haline gelen İbrahima Yattara, Trabzonspor’u yakından tanıyan ve yorumlarıyla, yazılarıyla herkesin takdirini kazanan Editör Emre Vural, yöremizin sevilen sanatçılarından Apolas Lermi TDF Genel Merkezinde Trabzonspor sevdalısı gençlerin misafiri oldular.
 
YATTARA’YA KEMENÇE HEDİYE EDİLDİ!
 
TDF Genel Merkezinde gerçekleşen etkinliğe TDF Yönetim kurulu üyeleri ve Trabzonspor sevdalısı gençler yoğun ilgi gösterdiler. Etkinlikte gençler sordu Trabzonspor için Efsane sayılacak kadar önemli bir değere sahip olan misafirler soruları içten, sıcak ve bir o kadar da samimi bir şekilde cevapladılar. Gençlerin hararetli soruları karşısında terleyen efsaneler verdikleri cevaplarla zaman- zaman gençleri coşturmayı da başardılar. Etkinliğin sonunda TDF Gençlik Kolları tarafından Survivor yarışmasına katılacak olan Yattara için özel hazırlanmış olan ve üzerinde kemençe ve horoncular motifi ile birlikte İngilizce “you will never walk alone” “asla yalnız yürümeyeceksin” yazılı tişört hediye ettiler. Gençlik Kolları yönetimi ayrıca hem Yattara Hem de Emre Vural adına TEMA’ya birer ağaç diktirerek TEMA Teşekkür plaketlerini efsanelere takdim ettiler. Gecenin sonunda gençler ve katılımcılar toplu fotoğraf çektirdiler.
 
 
 
 
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri