Boynu kırık genç ameliyat oldu

 Alınan bilgiye göre, arıcılık yapan Cevdet Karaşal'ın (26), Hakkari'den Erzurum'a gitmek için bindiği otobüs, Erzurum yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada Karaşal'ın boynu kırıldı. Cevdet Karaşal, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanes

 

Alınan bilgiye göre, arıcılık yapan Cevdet Karaşal'ın (26), Hakkari'den Erzurum'a gitmek için bindiği otobüs, Erzurum yakınlarında şarampole yuvarlandı. Kazada Karaşal'ın boynu kırıldı. Cevdet Karaşal, Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve burada ameliyata alındı.

9 saat süren ameliyatın ardından, Karaşal'ın doktoru basın mensuplarının sorularını cevapladı. Karaşal'da oluşan kırığın ölüm ve felç riski taşıdığını söyleyen doktor, "Boynun arka kısmında kayan bölüm vidalarla sabitlendi. Daha sonra aynı ameliyat sırasında ağız içinden girilerek boyundaki kırık parça alındı" dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri