Anne karnında çifte cinayet

Feride Sağır dört aylık hamileydi.Ultrasonla anne karnındaki bebeğin gelişimini kontrol eden doktorları, down sendromlu olabileceğini düşündüler. Bunun üzerine Feride Sağır “amniyosentes” testi yaptırmak üzerine Okmeydanı Eğitim ve AraştırmaHastanesi’ne g

Feride Sağır dört aylık hamileydi.Ultrasonla anne karnındaki bebeğin gelişimini kontrol eden doktorları, down sendromlu olabileceğini düşündüler.

 
Bunun üzerine Feride Sağır “amniyosentes” testi yaptırmak üzerine Okmeydanı Eğitim ve AraştırmaHastanesi’ne gitti. Sağır hastaneye gittikten birkaç gün sonra hayatını kaybetti. Sağır’ın başına gelenler savcılığın hazırladığı iddianameyle bir bir ortaya çıktı.
 
BEŞ-ALTI DENEME YAPTI
 
15 Eylül 2011’de yapılan testin ardından gelişen olaylarda eşini ve bebeğini kaybeden Murat Sağır, sorumluların cezalandırılması isteğiyle savcılığa şikayette bulundu.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri