Yusuf Yazıcı'dan transfer itirafı: "Aslında git gelde kaldım..."

Yusuf Yazıcı açıklamalarda bulundu.

Haber61 – Spor Servisi - Trabzonspor’dan Fransa’nın Lille kulübüne transfer olan Yusuf Yazıcı Trabzon’dan ayrıldı.

Trabzon Havalimanından İstanbul’a oradan da Fransa’ya giden Yusuf, İstanbul’da Havalimanında açıklamalarda bulunarak gel gitte kaldığını söyledi.

Yusuf yazıcı, “Kulübe para kazandırarak gitmek beni mutlu etti. Birazda olsa rahatlatacaktır. Hayallerimi gerçekleştirdiğim için mutluyum. Altyapıdaki arkadaşlarıma rol model olduğum için iyi hissediyorum. Ülkemi ve Trabzon’u en iyi şekilde temsil edeceğim. Bende bir Trabzonspor taraftarıyım. Tribünden gelen bir oyuncuyum, insan daha fazla gururlanıyor. Böyle güzel ilgili görünce insan kendini gururlu hissediyor. İster istemez duygusallaşılıyor. Bazı insanları üzdüğümü biliyorum. Bende gel g,itte kaldım. Ama onları iyi oynayarak gururlandıracağım. Türkiye’den yurt dışına giden şok arkadaşlar var. Bende bu hayallerimi gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. İnşallah çok daha iyi olacağım” dedi. (TRTSpor)

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (47)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri