Yusuf Erdoğan "Çok özel bir konumdayım"

Trabzonspor'dan Bursaspor'a transfer olan Yusuf Erdoğan yayıncı kuruluşa verdiği röportajda özel açıklamalar yaptı. 

Yusuf Erdoğan kendisinin çok özel bir konumda olduğunu belirtip, şampiyon olmuş iki anadolu takımında oynamanın kimseye nasip olmayacağını söyledi. Ayrıca Yusuf, Trabzonspor taraftarının özel bir yeri olduğunu ve Trabzon'un ikici memleketi olduğunu söyledi.

İşte Yusuf erdoğan'ın o açıklamaları: 

Güzel bir başlangıç, güzel bir takıma geldim,büyük bir kulübeye geldim. Çok mutluyum. Stadımız, taraftarımız gerçekten çok güzel. Beni de çok güzel karşıladılar. Hatta maçtan sonra yanına çağırdılar beni. Benim için çok güzel başlangıç oldu. İnşallah da böyle devam eder diye düşünüyorum. 

Özel bir konumdayım

Özel bir konumdayım diye düşünüyorum. Çünkü Anadolu’dan şampiyon çıkarmış iki tane kulüpte oynamak her futbolcu nasıl olmayan bir duygu O yüzden kendimi hem şanslı hem de çok mutlu hissediyorum.

Kendimi hazır hissediyorum

 Yani taraftarlarımıza gelince, gerçekten Bursaspor 3 - 4 kulüpten biridir Türkiye için. O yüzden de bizi desteklemeye devam etsinler. Ben kendimi çok hazır ve fit hissediyorum

Hocamızın ismi ve kalitesi tartışılmaz. Gerçekten bizim için, Türkiye için büyük bir şans böyle bir ismin Türkiye'ye  gelmesi  bizim için de. Ondan öğreneceğim çok şeyler var. 

Gerçekten çok kaliteli bir ekip kurulmuş. Bana da son dakika gelmek nasip oldu.Forma mücadelesi rekabeti güzel herkes oynamak istiyor. Bu da takımı artı olarak motive ediyor. O yüzden güzel gidiyor. İnşallah da hak eden oynayacak diye düşünmüyorum. 

Trabzonspor seyircisinin yeri ayrı

Trabzonspor seyircisinin bende yeri ayrı. Yaklaşık 13 - 14 senedir orada yaşıyordum. Benim artık ikinci memleketim gibi olmuştu Trabzon. O yüzden çok duygusal bir veda oldu benim için. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri