Yıldız isimden transfer açıklaması: Trabzonspor ile görüştük

Trabzonspor'un ilgilendiği Kanga'dan transfer açıklaması geldi.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da tüm hesaplar şampiyonluğa göre yapılıyor. Sezon sonunda mutlu sona ulaşarak Devler Ligi'nde yeniden boy göstermek isteyen Trabzonspor, uzun süredir takip ettiği yıldız futbolcudan müjdeli haberi aldı. Açıklamalarda bulunan futbolcu, Trabzonspor ile görüştüklerini ve yeniden masaya oturabileceklerini iletti.

Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra ülkemizi de etkisi altına alan corona virüsü salgını nedeniyle Süper Lig'e ara verilmişti.

Süper Lig'de lider durumda bulunan Trabzonspor, lige verilen bu arada transfer çalışmalarına gaz verdi.

Sezon sonunda şampiyonluğa ulaşarak Devler Ligi'ne gitmenin planlarını yapan Trabzonspor, kadrosunu da güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililere uzun süreden beri transfer listesinde olan isimden yeşil ışık geldi.

KANGA TRABZONSPOR'U AÇIKLADI

Karadeniz ekibinin Avrupa Ligi'nde Sparta Prag'ı 2-2 ve 2-1 geçtiği maçlarda 1 gol, 2 asist yapan Guelor Kanga Çekya basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'la daha önce görüştüğünü belirten deneyimli orta saha, bordo-mavili ekibe yeşil ışık yaktı.

İŞTE KANGA'NIN AÇIKLAMASI

"Herkes gibi ben de evdeyim. Bu zor sürecin bitmesini bekliyoruz. Corona virüsü sonrası hayat normale dönünce, gerçek anlamda futbola odaklanabileceğiz. Açıkçası transfere de ancak o zaman bakabiliriz. Ancak daha önce Trabzonspor'la görüşmüştük. Tekrar masaya oturabiliriz. Şartlar uyarsa, neden olmasın.

Sezon başında UEFA Avrupa Ligi maçımız vardı. Güzel bir statları vardı. Taraftarları da çok iyiydi. Ateşli bir ortam vardı. Bakalım zaman bize neler gösterecek. Ancak önemli olan, önce şu sıkıntılı günlerin geçmesi.

19 GOLE ETKİ ETTİ

Gabonlu futbolcu bu sezon Sparta Prag forması ile 24 maça çıktı ve 11 gol, 8 asistlik bir performans sergiledi.

.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri