Yanal'da Şota'da bakın kim için rapor vermiş

Trabzonspor’da kadro dışı kalan 4 futbolcunun isimlerini yönetime Ersun  Yanal’da verdiği ancak Şota hocanında bu futbolculara bir şans daha vermeyi istediği ortaya çıktı.  Bu gün bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor’un sportif direktörü Süleyman H

Trabzonspor’da kadro dışı kalan 4 futbolcunun isimlerini yönetime Ersun  Yanal’da verdiği ancak Şota hocanında bu futbolculara bir şans daha vermeyi istediği ortaya çıktı.  Bu gün bir basın toplantısı düzenleyen Trabzonspor’un sportif direktörü Süleyman Hurma  kadroya alınmayan  4 futbolcu Fatih Atik, Soner Aydoğdu, Serdar Gürler ve İshak Doğan’ın  gönderilmesini Ersun Yanal’ında istediğini  açıkladı.

Hurma ” Trabzonspor’da görevinden ayrılan teknik direktör Ersun Yanal’ın da bu futbolcuların gönderilmesi yönünde rapor verdiğini ifade ederek”  Şota hoca göreve gelmeden benim elimde Ersun Yanal’ın takımdan  göndermeyi düşündüğü isimlerin listesi bulunuyordu.   Bu isimleri belki anında gönderebilirdik. Çünkü bu isimler bizimde göndermeyi düşündüğümüz isimlerle aynıydı. Ancak yeni hocamızın gelişiyle bu isimlere bir şans daha verdik.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri