Volkan Canalioğlu “Kupadan haksız elendik”

Trabzon eski milletvekili Volkan Canalioğlu haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor sahasında Kasımpaşa ile karşılaşıyor. Karşılaşma öncesi mikrofonlarımızı uzattığımız Volkan Canalioğlu önemli açıklamalar yaptı. Kupadan haksız elendik diyen Canalioğlu “Trabzonspor ligi ilk 4 içerisinde bitirecektir” ifadelerini kullandı.

Canalioğlu “Bu seneki durum belli genç oyuncular ile iyi bir trend yakalandı. Kupadan talihsiz ve haksız elendik. Ümraniye maçında aleyhimize verilen penaltı haksızdı. Çok sakat olması ve oyuncuların gerçek yerinde oynayamaması Ünal hocanın anlayışını etkiledi. Sahadaki çocuklar ve hocamız eklindeki imkanlarla mücadele ediyorlar. Akhisar için önemli bir maç. Ama biz seneyi ilk 4 içinde bitireceğimizi ve seneye daha iyi bir mücadele yapacağımızı görüyorum.

Ünal Karamanın son maçlarda zerine fazla gitmeye başladık. Üzerine çok gidince sinirleri bozuluyor. Her ne kadar sakin kalmaya çalışsa da stres bazen dışarı vuruyor. “

Yorum Yap
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri