Usta: Üzgün değil sevinçliyiz çünkü sağlam geliyoruz!

Muharrem Usta mağlubiyete rağmen takımdan umutlu olduğunu belirtti.

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, sosyal medyadan taraftara ve camiaya umut dolu mesajlar verdi.

4-3 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası yine de övgü alan takımın yılın en iyi maçını çıkarttığını kaydeden Muharrem Usta "  8 Nisan Cumartesi.TS-BJK maçı yılın en iyi maçıydı.Bu tarihin önemi ileride daha iyi anlaşılacaktır. Neden mi... birlikte doğru yoldayız. TS-BJK maçının kazananı milyonlarca futbolseverdi. Harika bir ortam ve harika bir maçtı. Üzgün değil sevinçliyiz...çünkü; sağlam geliyoruz. Takımına bu kadar aşık olan kaç şehir vardır ki Dünya'da. TS-BJK maçı... bizim adımıza gelecekte en iyi olmanın dönüm noktasıydı. Bazen kazanarak; ama... bazen de kaybederek geleceği inşa edersiniz. Unutmayalım ki... hayat acısıyla ve tatlısıyla güzeldir. Son olarak...Bordo mavi aşk buna derler. Harika koreografisiyle muhteşem atmosferi bize yaşatan taraftarımıza saygı ve sevgilerimizi sunarız." ifadelerini kullandı.

Usta ardından taraftar ve atmosferi gösteren bir video paylaşarak "Harikasınız bu bir süreç. İnşallah sonu da mutlu olacak" notu düştü.





İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri