"Uğurcan İtalya'da başarılı olur"

İtalyan gazeteciden Uğurcan Çakır yorumu

Trabzonspor ve A Milli Takımın yükselen yıldızı Uğurcan Çakır, Avrupa’nın devlerini peşine takmıştı. Bir süre önce İtalyan devi Roma’nın da takibe aldığı Uğurcan Çakır için İtalyan gazeteci Lorenzo di Caprio, Roma'nın gelecek sezon için Uğurcan'la ciddi şekilde ilgilendiğini söyledi. Di Caprio, şu ifadeleri kullandı: “Uğurcan gerçekten çok yetenekli bir kaleci. İtalya'da pazarı büyük. Pek çok İtalyan takımı onu izliyor.

YENİ HOCA KARAR VERECEK

Roma'nın da onu dikkatle takip ettiğini biliyorum. Roma gelecek sezon bir kaleci alacak. Bu Uğurcan Çakır olabilir. Fonseca ile yolları ayıracaklar. Yeni gelecek teknik direktörün fikri de hangi kalecinin alınacağını belirleyecek. Inter, İtalya'dan bir kaleciyle ilgileniyor; ama Roma ve pek çok Serie A takımı Uğurcan'ı yakından takip ediyor. Uğurcan gerçekten çok yetenekli; Serie A'da çok başarılı olur.” Inter ve Roma’nın dışında Juventus’un da Uğurcan’ı takip ettiği biliniyor.

Radyospor

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri