Transferde Trabzonspor'a en yakın isim o!

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bir çok futbolcuyla görüşmeler devam ediyor.Haber61 Spor Servisi'nin edindiği bilgiye göre; Bordo mavili ekibin transferi için uğraştığı isimler arasında bitme ihtimali en yüksek olan isim A

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da bir çok futbolcuyla görüşmeler devam ediyor.

Haber61 Spor Servisi'nin edindiği bilgiye göre; Bordo mavili ekibin transferi için uğraştığı isimler arasında bitme ihtimali en yüksek olan isim Amrabat olarak görülüyor. Bonservisi Galatasaray'da bulunan yetenekli futbolcu için girişimlerini sürdüren Trabzonspor'un kısa süre içerisinde bu transferi noktalamak istediği belirtildi.

Amrabat transferi ile ilgili Haber61'e konuşan Sportif Direktör Süleyman Hurma ise " Amrabat için kulübüyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Teklifimizi de yaptık. Amrabat'ı kadromuzda görmek istiyoruz, şuan için görüşme yaptığımız isimler arasında transferi bitme noktasına en yakın isim konumunda" ifadelerini kullandı.

Tuncay Lakot/ Haber61.net

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri