Trabzonspor’un yeni gençlerine talip çıktı!

Bursaspor’un transfer yasağı nedeniyle Trabzonspor’a geri göndermek durumunda olduğu Batuhan Kör ile Kerem Şen’e 1461 Trabzon talip oldu.

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in lideri Trabzonspor, transferde genç isimlere yönelerek Bursaspor’dan Batuhan Kör, Kerem Şen ve Taha Altıkardeş’i kadrosuna kattı.

Anlaşma gereği Taha kadroda tutulurken Batuhan ile Kerem ise sezon sonuna kadar Bursaspor’da forma giyecekti. İki futbolcu Trabzon’dan ayrılıp Bursaspor’a giderken beklenmeyen bir gelişme yaşandı ve transfer yasağı nedeniyle yeşil beyazlı ekibin bu futbolcuları oynatamayacağı ortaya çıktı.
İki futbolcunun Trabzonspor’a döneceği haberini ardından ise 1461 Trabzon Başkanı Celil Hekimoğlu bu futbolculara talip oldu. Hekimoğlu bordo mavili takıma sosyal medyadan çağrıda bulunarak “ Bursaspor’da transfer yasağı olabilir ama 1461 Trabzon FK’da yok. Ve kapılarımız ardına kadar açık” ifadelerini kullandı.

Bir taraftarın bu futbolcuların 2 lig alta verilmemesi gerektiğini söylemesi üzerine ise Hekimoğlu “ Bursaspor 1. Lig’de düşme mücadelesi biz 2. ligde şampiyonluk mücadelesi veriyoruz yani aşağı yukarı aynı kategorideyiz” dedi.


 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri