Trabzonspor’un rakibi AEK’nın hocası Konstenoglu: İşimiz çok zor!

Trabzonspor ile karşılaşacak AEK'te teknik adam Nikos Kostenoglou ve oyuncu Michalis Bakasis basın toplantısı düzenledi.

Trabzonspor ile Avrupa ligi Play-off turu rövanş maçındakarşılaşacak AEK’te Teknik sorumlu Nikos Kostenoglou ve oyuncu Michalis Bakasis maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Önce söz alan Bakasis “Kendi sahamızda aldığımız bu zor skor işimizi çok zorlaştırıyor. Yarın elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Hocamız gitti. 2 günde bir şey değişmez fakat yeni hocamıza gerekeni sösterip, istediğimiz sonucu almak istiyoruz. Kolay olmadığını biliyoruz ama bir 90 dakika daha var.” İfadelerini kullandı.

Takımın başında sahaya çıkacak olan Kostenoglou ise “Başkanıma bana verdiği güven için teşekkürler. Bu takıma yıllardır hizmet ediyorum. Takıma oyuncularımla beraber gereken yardımı göstermeye gayret edeceğim. Mantık olarak zor. Futbol bu elimizden geleni yapacağız. Yarın veya ligde yaparız ama her şeyi sırayla yaparız.” Diye konuştu.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri