Trabzonspor'un kanatlarına özel önlem

Trabzonspor’da ilk üç maçta attıkları gollerle takımlarını sırtlayan Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan’a Kayserispor özel önlem alıyor. Spor Toto Süper Lig’in ilk üç haftasında Bordo-Mavili takımın attığı 5 golün 4’ünde imzası bulunan Erkan Zengin ve Yusuf Er

Trabzonspor’da ilk üç maçta attıkları gollerle takımlarını sırtlayan Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan’a Kayserispor özel önlem alıyor.

Spor Toto Süper Lig’in ilk üç haftasında Bordo-Mavili takımın attığı 5 golün 4’ünde imzası bulunan Erkan Zengin ve Yusuf Erdoğan için Kayserispor’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas özel önlem alıyor. Kafkas, Yusuf ve Erkan’ı durdurmak için sezon başı Bordo- Mavili takımdan Kayserispor’a kiralık olarak gönderilen Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş’ı görevlendirdi. Yusuf’u Mustafa ile Erkan’ı ise Zeki ile durdurmayı planlayan Kafkas’ın iki oyuncuya da “Kendinizi göstermek için bu maç size iyi bir fırsat olacak” dediği öğrenildi. Öte yandan Yusuf ve Erkan, zorlu maç öncesi oldukça istekli çalışırken, “Bizi kimse durduramaz” mesajı veriyorlar.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri