Trabzonspor’un Black Card Projesi rağbet görmedi

Trabzonspor’da 12 Ağustos 2025’te hayata geçirilen Black Card projesi, hedeflenen satış rakamlarına ulaşamadı. 10 bin kart hedefiyle yola çıkılan projede bugüne kadar 868 kart satışı gerçekleştirildi.

Trabzonspor Kulübü tarafından 12 Ağustos 2025 tarihinde başlatılan Black Card projesi, planlanan gelir hedefinin oldukça gerisinde kaldı. Kulüp kaynaklarından edinilen bilgilere göre, proje kapsamında hedeflenen 10 bin kart satışına karşın bugüne kadar yalnızca 868 adet Black Card satıldı.

HEDEFİN %92 UZAĞINDA 
Satış rakamları doğrultusunda Trabzonspor’un kasasına giren toplam gelir 4 milyon 340 bin Euro olarak kayıtlara geçti. Proje başlangıcında hedeflenen gelir ise 50 milyon Euro seviyesindeydi. Ortaya çıkan tablo, Black Card projesinin ekonomik beklentileri karşılamadığını gösterdi.

ÇEŞİTLİ AYRILACILIKLAR DUYURULMUŞTU 
Trabzonspor yönetimi tarafından, kulübe doğrudan maddi katkı sağlaması ve taraftarlarla özel bir bağ kurulması amacıyla hayata geçirilen proje; yüksek bedeli ve sınırlı hedef kitlesi nedeniyle istenilen yaygınlığa ulaşamadı. Black Card, 5 bin Euro bedelle satışa sunulmuş ve sahiplerine çeşitli ayrıcalıklar tanınacağı duyurulmuştu.

ERTUĞRUL DOĞAN AÇIKLAMIŞTI 
Projeye ilişkin tanıtım sürecinde, kart sahiplerinin kulübün resmi internet sitesinde özel bir alanda yer alacağı, lisanslı ürünlerde öncelik ve indirimler ile kombine ve loca alanlarında ayrıcalıklar sunulacağı açıklanmıştı. Proje, Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan’ın davetiyle şekillendirilmişti.

REVİZYON GELİR Mİ?
Gelinen noktada Black Card projesinin satış performansı, Trabzonspor’un planladığı finansal katkının oldukça altında kaldı. Kulüp yönetiminin, önümüzdeki süreçte projeye yönelik yeni bir yol haritası belirleyip belirlemeyeceği merak konusu oldu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri