Trabzonsporspor’un ikinci kaptanı kim olacak?

Trabzonspor yönetimi Burak Yılmaz’dan kaptanlığı alıyor.

Haber61-Spor Servisi

Bordo mavili yönetim ile Burak Yılmaz arasında gerilen ipler sonrası yönetim kurulu yıldız futbolcudan 2. Kaptanlığı almayı kararlaştırdığı öğrenildi. Trabzon’da oynanan Türkiye Rusya maçı sonrasında Haber61 mikrofonlarına Burak Yılmaz’ın sözleşme detaylarını anlatan Ağaoğlu’nun söyledikleri bugün resmi site aracılığı ile de kamuoyu ile paylaşıldı.

Bu paylaşımın ardından da Burak Yılmaz “Bilinmeyen şeyler var” şeklinde paylaşım yapıp Trabzonspor’un açıklamasına yanıt vermişti.

Bu akşam antrenmanından sonra Burak yılmaz ile kısa bir toplantı yapan Trabzonspor yönetimi daha sonra yıldız oyuncudan kaptanlık görevini almayı kararlaştırdı. Henüz resmi bir tebligat yapılmazken, yarın kararın Burak Yılmaz’a bbildirileceği ve kaptanlık görevinin Sosa veya Pereira’dan birine verileceği öğrenildi.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (34)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri