Trabzonspor'da yıldızlar ikna edildi

Trabzonspor'da feda dönemi başlayor.  5-6 Aralmıkta yapılan kongrede  göreve başlayan Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor yönetim kurulu ilk iş olarak maddi sorunları çözmek için kolları sıvadıı. Takıma ve bankalara acil ödenmesi gereken 60 milyon T

Trabzonspor'da feda dönemi başlayor.  5-6 Aralmıkta yapılan kongrede  göreve başlayan Muharrem Usta başkanlığındaki Trabzonspor yönetim kurulu ilk iş olarak maddi sorunları çözmek için kolları sıvadıı.

Takıma ve bankalara acil ödenmesi gereken 60 milyon TL’nin yarısını hesaplara yatıran Usta, diğer alacaklar için plan hazırladı. Futbolculardan feda isteyeceğini açıklayan Usta ve Yönetim, sezon başından beri maaşları aksatılan futbolcularla tek tek görüştü.

Herkese ayrı bir ödeme planı çıkartıldı. Cardozo, Mbia gibi yabancı futbolcular yönetimin bu tavrından memnuniyet duyarken, yıldızların devre arasında kaçma ihtimali ortadan kalkmış oldu. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri