Trabzonspor'da Uğurcan Çakır gelişmesi! O kulüp transfer için bastırıyor
Monaco, Uğurcan Çakır için temaslarını sıklaştırdı.
Yayınlanma:
Trabzonspor'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte transfer hareketliliği de başladı.
Bir yandan kadroya katılacak isimler için girişimlerini sürdüren Trabzonspor, diğer yandan da gelen teklifleri değerlendiriyor.
Daha önce Uğurcan Çakır için nabız yoklayan Fransız ekibi Monaco'nun, bordo mavili ekip ile temaslarını sıklaştırdığı ve iki kulüp arasındaki pazarlık sürecinin devam ettiği öğrenildi.
29 yaşındaki eldivenin Trabzonspor ile Haziran 2027'ye kadar sözleşmesi bulunurken, Başkan Doğan, Uğurcan Çakır için "Ciddi ve iyi bir teklif gelirse, Avrupa'ya gitmesini izin verebiliriz" demişti.
Kaynak:
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Resmi İlanlar
Trabzonspor