Trabzonspor’da Nwakaeme gelişmesi! Neden hala imzalamadı?

Trabzonspor dış transferin yanı sıra iç transferde de özellikle Nwakaeme konusunda çalışmalarını sürdürüyor. İşte Nwakaeme’de son durum…

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’de şampiyonluk parolasıyla yoluna devam eden Trabzonspor’da devre arası transfer dönemi için çalışmalar sürerken iç transferde de Anthony Nwakaeme ile görüşmeler sürüyor.

Sezona müthiş bir başlangıç yapan Nwakaeme’nin sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması nedeniyle taraftarın da gözü yönetimdeyken devam eden görüşmelerde detaylar da ortaya çıkmaya başladı.
Bordo mavili takımda yıllık 1.5 Milyon Euro garanti ücret kazanan Nijeryalı yıldızın menajerinin devam eden görüşmelerde Nwakaeme’ye yıllık 5 Milyon Euro’ya varan teklifler olduğunu belirterek süre istediği öğrenildi. 

Trabzonsporlu yöneticilerin mali dengeleri bozacak rakamlardan uzak durmak için gayret gösterdiği kaydedilirken futbolcuya 2 Milyon Euro’ya yakın garanti ücret teklif yapıldığı kaydedildi.

Öte yandan Nwakaeme’nin gönlünün Trabzonspor’dan yana olduğu ve pazarlıkların sürdüğü ifade edildi.

Yorum Yap
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (24)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri