Trabzonspor, Süper Lig’de art arda oynayacağı üç karşılaşmadan 9 puan çıkarmayı planlıyor. Bordo-mavili ekip, Osmanlıspor, Alanyaspor ve Konyaspor maçlarını kazanarak hem puan tablosunda yükselmek hem de camiaya moral vermek istiyor.
Hedef üçte üçTrabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal ve futbolcular, bu kritik periyodu kayıpsız geçirme konusunda kararlı. Ligde oynanacak üç maçtan da galibiyetle ayrılmayı hedefleyen bordo-mavililer, bu süreçte yakalanacak ivmenin sezonun geri kalanına olumlu yansımasını amaçlıyor.
Seyircisiz son maç Osmanlıspor’a karşıGeçen sezondan kalan cezası nedeniyle bu hafta Osmanlıspor karşısında seyircisiz oynayacak olan Trabzonspor, söz konusu karşılaşmayı kazanarak cezasını galibiyetle noktalamak istiyor. Bordo-mavili ekip, bu maçın ardından deplasmanda Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek.
Konyaspor maçına moralli çıkmak istiyorTrabzonspor, ilk iki karşıla...