Trabzonspor'da gözler Sosa'da

Bordo mavililerde gündem Sosa

Orta alanda yaratıcılığı yüksek bir futbolcu arayan Trabzonspor'da gözler Jose Sosa'da...

Milan’dan daha önce Kucka’yı kadrosuna katan Trabzonspor, İtalyan kulübüyle Slovak futbolcunun transferi sırasında kurduğu ilişkilerden de yararlanmayı düşünüyor.Beşiktaş’tan ayrılarak Milan’a giden ancak geride kalan sezonda beklentileri karşılayamayan Sosa’nın, kırmızı-siyahlılarca satış listesine konduğu öğrenildi. Yeni sahipleriyle değişime giren İtalyan devi, Kessi, Hakan Çalhanoğlu, Biglia transferlerinin ardından bu kez ileriye dönük bir orta saha oyuncusunun peşine düştü. Renato Sanchez ile görüşmeler yürütülürken, elinden oyuncu çıkarması gereken kulüp tarafından Sosa’ya, gelecek sezonun kadrosunda düşünülmediği iletildi.

4 Milyon Euro
 
Milan’ın, Beşiktaş’tan 7.5 milyon euroya aldığı Sosa’yı Trabzonspor’a 4 milyona bırakmaya hazır olduğu öğrenildi. Avrupa’da başka bir kulüpten oyuncu için şu ana kadar teklif gelmemiş olması bordo-mavililer için avantaj olarak gösterdildi. Türkiye’den ayrılırken o dönemki terör olaylarından eşinin korktuğunu ileri süren futbolcular, olaylar sona erdiği için geri dönüş için yeşil ışık yakabileceği belirtiliyor. Kucka da Sosa gibi Milan’ın satış listesindeki isimlerdendi ve bu transfer 5 milyon euroya sonuçlandırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri