Trabzonspor'da gözler imzalarda

Trabzonspor’da ikinci yarı öncesinde transfer harekatı hızlandı. Bir yandan teknik direktör konusuna çözüm için uğraşan Bordo-Mavililer, diğer yandan da takımın eksik bölgelerindeki sorunları gidermek için uğraşıyor. Direkt ilk 11’e katkı yapmanın yolları

Trabzonspor’da ikinci yarı öncesinde transfer harekatı hızlandı. Bir yandan teknik direktör konusuna çözüm için uğraşan Bordo-Mavililer, diğer yandan da takımın eksik bölgelerindeki sorunları gidermek için uğraşıyor. Direkt ilk 11’e katkı yapmanın yollarını arayan Karadeniz temsilcisinde gözler artık 2 transferin imzalarına çevrildi.
 
Gaziantepspor’un başarılı golcüsü Muhammet Demir ve Akhisar’ın sol kanat oyuncusu Güray Vural’ın detaylardaki problemlerin giderilmesinden sonra bu hafta içinde resmi imzaların atılacağı iddia edildi. Eğer sürpriz olmazsa Fırtına transfere bu 2 oyuncuyla noktayı koyacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri