"Trabzonspor'da gençlerin performansı daha yüzde 50'lerde"

Hamdi Zıvalıoğlu Haber61 TV'de Trabzonspor hakkında değerlendirmelerde bulundu.

HABER61 SPOR SERVİSİ

Haber61 TV'de yayınlanan ve Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot'un sunup Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu'nun daimi konuk olduğu Spor Gündemi programında Trabzonspor değerlendirildi.

Trabzonspor'da forma giyen bir çok gencin hocalığını da bir dönem üstlenen Zıvalıoğlu " Trabzonspor’un eli kolu bağlanmış transferde, iyi ki de bağlanmış diyorum.  Böylece gençlerin yüksek performansı ortaya çıktı. Bana göre bu performansları yüzde 40 – 50’lerle oynuyorlar şuanda. Bu ileride çok daha üst seviyeye çıkacak. Yeterki takımın neşesini ve güzelliğini bozmayalım. Taraftar olarak, yönetim olarak , hoca olarak bozmayalım. " dedi.

Zıvalıoğlu Trabzonspor'un kadro iskeletini de oturtmaya başladığına dikkat çekerek " Artık iskelet de yakalanıyor. İskeletin önemli bir parçası da Onazi, o da gelecek. Abdülkadir Parmak da var çok iyi oynuyor. O  bölgenin oyuncusu değil ama orada da iyi oynuyor. Takım daha da iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Spor Gündemi programı her hafta Pazartesi günü saat 14.00'te Haber61 TV'de

Programın tamamını izlemek için tıklayın;

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri