Trabzonspor'da bir ayrılık daha! Resmen açıklandı

Trabzonspor, Erce Kardeşler'in transferini resmen açıkladı.

Trabzonspor'da ayrılıklar devam ediyor.

Trabzonspor, Erce Kardeşler'in Hatayspor'a transferini resmen açıkladı.

Bordo mavili ekipten yapıulan açıklamada "Profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler'in Hatayspor Kulübü'ne kesin transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna duyurulur." ifadeleri kullanıldı.

Trabzonspor ayrıca fesih detayları ile alakalı "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler arasındaki 01.06.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir." ifadelerine yer verildi.

Trabzonspor, Erce Kardeşlerin transferinden kasasına  400 bin Euro para girecek.

Bordomavili ekip "Profesyonel futbolcumuz Erce Kardeşler'in Hatayspor Kulübü'ne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Hatayspor Kulübü, Kulübümüze, sözleşme fesih bedeli olarak 400.000.-EUR + KDV ödeyecektir." açıklamasında bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri