Trabzonspor taraftarına bu rakam yakışmıyor!

Haber61 Spor Servisi Olaylı Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasının ardından bordo mavili yönetimin ses getirmeyi planladığı ve büyük önem verdiği Osmanlıspor maçı için satılan bilet sayısı hayal kırıklığına uğrattı. Avni Aker'de büyük bir bütünleşme yara

Haber61 Spor Servisi

Olaylı Galatasaray Trabzonspor karşılaşmasının ardından bordo mavili yönetimin ses getirmeyi planladığı ve büyük önem verdiği Osmanlıspor maçı için satılan bilet sayısı hayal kırıklığına uğrattı.

Avni Aker'de büyük bir bütünleşme yaratarak unutulmayacak bir protestoyu hayata geçirmek isteyen Trabzonspor yönetimi bilet fiyatlarında büyük bir indirime giderek 3 TL'ye kadar çekmişti. Ancak şuana kadar satılan bilet sayısı 5820'de kaldı. Oldukça az olan bu rakamın haricinde 2000 de kombineli taraftar bulunuyor.

Bordo mavili kulüp ise bu durum karşısında taraftardan takımına sahip çıkması ve destek olması konusunda çağrıda bulunmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri