Trabzonspor statüye yenildi!

TFF’nin garip uygulaması nedeniyle Trabzonspor gol dahi yemediği turnuvada namağlup şekilde 3. Oldu.

Haber61 Özel - Emrah Paça

Antalya’da düzenlenen Spor Toto Gelişim Ligi Elit U16 turnuvasında Trabzonspor Türkiye Futbol Federasyonu’nun uyguladığı statünün kurbanı oldu.

Turnuvayı 3. Olarak tamamlayan bordo mavililer turnuva boyunca mağlup olmak bir kenara gol dahi yemedi ancak statü gereği 3.lükle yetindi.

4 maçta 5 gol atıp 3 galibiyet 1 beraberlik alan Trabzonspor kalesinde ise hiç gol görmedi. Fırtına’nın gençleri Bursaspor ile golsüz berabere kaldıktan sonra Osmanlıspor’u 2-0 mağlup etti ardından da Beşiktaş’ı 1-0 ile geçti ve Bursaspor’un Osmanlıspor’u 5-0 yenmesiyle birlikte averaj nedeniyle 2. Sırada kaldı.

TFF uygulamaya geçirdiği statüyle bu önemli turnuvada yarı final oynatmadan iki grubun 1. Sırasında yer alan takımları Bursaspor ile Antalyaspor'u direkt olarak final oynattı. 

Böylece Trabzonspor, diğer grubun 2.si olan Altınorduspor ile 3.lük maçına çıkarıldı. Bordo mavililer Türkiye’de altyapısından övgüyle bahsedilip her gün manşetlere çıkarılan Altınordu'yu da 2-0 yenerek 3. oldu.

Turnuvada gol dahi yemeyen Trabzonspor namağlup olmasına rağmen bir anlamda saf dışı edildi. TFF’nin bu garip statüsü nedeniyle Fırtına şampiyonluktan olarak 3.’lükle yetindi.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri