Trabzonspor Şanlıurfa'yı istedi! VAR sıkıntısı

Trabzonspor Altay maçı için Şanlıurfa'yı istedi ancak VAR ile ilgili sıkıntı çıktı.

Trabzonspor, şampiyonluk kutlaması sonrası Akyazı Stadı'nın zemininde ağır hasar oluşması nedeniyle Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak Altay maçını Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda oynamak, Pazar günü kupayı ise Trabzon'da kaldırmak için TFF'ye başvurdu.

Bordo-Mavililerin bu seçimi, 12 yıl öncesine dayanıyor. Karadeniz ekibi, 2010 yılında Türkiye Kupası'nda GAP Stadı'nda F.Bahçe ile finalde karşılaşmış ve maçı 3-1 kazanarak kupanın sahibi olmuştu. Ancak stadın VAR sistemi ile teknik altyapısının yetersiz olduğu öğrenildi. Mücadele Urfa'da oynanmazsa Fırtına, rotayı Atatürk Olimpiyat Stadı'na çevirecek. Altay maçı için İstanbul'un ağırlık kazandığı belirtildi.

KUPA 15 MAYIS'TA KALKACAK

Altay müsabakasını Şanlıurfa'da oynamak isteyen Trabzonspor Kulübü, şampiyonluk kupasını ise 15 Mayıs Pazar günü Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde kaldırmak için resmi başvuruda bulundu. Ön hazırlıklarını yapan yönetim, TFF'den onay çıkması halinde saat 15.00'te başlayacak organizasyonda çeşitli konserler, ışık ve havai fişek gösterileri sonunda saat 20.00'de kupa törenini gerçekleştirmeyi planlıyor. (Sabah)

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri