Trabzonspor rekor pas yaptı ama galibiyeti kaçırdı

466 isabetli pasla sezonun en yüksek değerine ulaşan Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği maçta skoru koruyamadı.

Süper Lig’in 12’nci haftasında sahasında Corendon Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, puanını 24’e yükseltti. Bordo-mavililer, 1-0 öne geçtiği karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayarak sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, Alanyaspor karşısında bu sezon Süper Lig’deki en yüksek isabetli pas sayısına ulaştı. Bordo-mavililer mücadeleyi 466 isabetli pasla tamamlarken, bu performans aynı zamanda takımın iç sahadaki en yüksek pas ortalaması olarak kayıtlara geçti.

Öte yandan Trabzonspor, bu karşılaşmada rakibine de bu sezon bir iç saha maçında en fazla şut (25) fırsatı tanıdığı mücadele oldu. Trabzonspor ile Alanyaspor, Süper Lig’de oynanan bu son maçla, Eylül 2021’den bu yana ilk kez bir maçtan beraberlikle ayrıldı (1-1).

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri