Trabzonspor o çalışmanın meyvesini alıyor

Trabzonspor Basketbol Kulübünde alt yapı çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.  Her geçen yıl alınan başarılı sonuçlarla kendinden söz ettirmeyi başaran Trabzonspor Basketbol Kulübü alt yapısı  İzmir’de düzenlenen Genç Erkekler  Basketbol Türkiye Şampi

Trabzonspor Basketbol Kulübünde alt yapı çalışmaları meyvelerini vermeye başladı. 

Her geçen yıl alınan başarılı sonuçlarla kendinden söz ettirmeyi başaran Trabzonspor Basketbol Kulübü alt yapısı  İzmir’de düzenlenen Genç Erkekler  Basketbol Türkiye Şampiyonasında  da aldığı sonuçlarla konuşulmaya başlandı. 

Trabzonspor Basketbol Kulübü Alt Yapı koordinatörü Engin Kanber, “ alt yapı faaliyetlerinde hatrı sayılır sonuçlar elde ediyoruz, bu da bizi mutlu ediyor.  Türkiye Şampiyonalarında aldığımız galibiyetler önümüzdeki yıllarda Trabzon’da basketbol adına çok daha güzel neticeler yaşanacağımızın göstergesidir” diye konuştu.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri