Trabzonspor Marc Bartra'yı resmen açıkladı! İşte maliyeti

Trabzonspor Bartra transferini resmen açıkladı.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, transfer çalışmalarına devam ediyor.

Bordo maviller Bartra transferini de dün Trabzon'a getirdi.

Bartra ve Lahdimi'yi Trabzon'a getiren bordo mavililer gece yarısı da transferleri resmen açıkladı.

KAP'a yapılan bildirimde 3 yıllık sözleşme imzalanan Marc Bartra'nın kulübüne 1 Milyon 250 Bin Euro bonservis ödeneceği ve kendisine de yıllık 1 Milyon 500 Bin Euro ödeneceği açıklandı.

Trabzonpor'dan yapılan açıklamada "Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall'ın Kulübümüze transferi konusunda, Real Betis Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre, Real Betis Kulübüne sözleşme fesih bedeli olarak, 1.250.000.-EUR, 2 yıla yayılmış 2 taksit halinde ödenecektir.

Profesyonel futbolcu Marc Bartra Aregall ile 3 (Üç) yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya; her bir sezon için garanti ücret olarak 1.500.000.-EUR ödenecektir. Ayrıca her bir sezon için şarta bağlı bonus olarak, toplamda en fazla 700.000.-EUR prim ödemesi yapılacaktır.

Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %5'i oranında ödeme yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri