Trabzonspor için yayınlanan o listeyle ilgili açıklama geldi

Trabzonspor'un Loca ve sponsor satışları ile ilgili sosyal medyada yayınlanan liste ile ilgili olarak açıklama geldi.

Trabzonspor’un loca ve sponsorları olarak sosyal medyada yayınlanan listeyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı.

Listenin Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın mailinden hacklenerek alındığı yönünde sosyal medyada büyük bir algı yaratılmak istendiği ifade ediliyor.

Trabzonspor’dan edinilen bilgiye göre, listenin bazı yerlerinin doğru olmadığı Akyazı isim hakkının da verilmediğini ve büyük firmalarla görüşüldüğü ifade edildi. 

Trabzonspor Kulübü, bu listenin sosyal medyada bu şekilde yayınlanmasına, “Algı yaratılma operasyonu” olarak yorumladı. 

Böyle bir algı operasyonunun sosyal medyada başlamasından sonra neden anında kulüp tarafından müdahale edilmediği de eleştiri konusu oldu. 

Listede adı geçen Ekrem İmamoğlu da, “Belediye olarak Trabzonspor'a ödenek çıkardığımız hakkındaki paylaşımlar doğruyu yansıtmamaktadır. Bu şekilde paylaşım yapanlar hakkında hukuki işlem başlatacağım” diyerek açıklama yaptı.

Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın geçtiğimiz günlerde bir hacker grubu tarafından mail kutusu ele geçirildiği iddia edilerek Trabzonspor ile ilgili bu listenin de o mail kutusundan çıktığı ileri sürülüp sosyal medyada paylaşılarak milyonlara ulaştırılmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri