Trabzonspor için İstanbul kabus oldu

TRabzonspor bu sezon İstanbul takımlarına karşı puan alamadı.

Geçen sezon İstanbul takımlarıyla oynadığı 10 maçta yenilgi yüzü görmeyen Trabzonspor,, bu dönem ise üç maçta puan alamadı.

Geride kalan altı maçta beş puan toplayan Trabzonspor, İstanbul takımları karşısında oldukça başarısız bir tablo ortaya koydu. Ligin ilk haftasında Beşiktaş'a sahasında 3-1, beşinci haftasında sahasında Başakşehir'e 2-0 kaybeden bordo-mavililer, son olarak Fenerbahçe'ye deplasmanda 3-1 yenildi. İstanbul takımları karşısında dokuz puan kaybeden Fırtına, geçen sezon ise rakiplerinin korkulu rüyası olmuştu. Bordo-mavililer, geride kalan sezon ligde Galatasaray'a karşı bir beraberlik, bir galibiyet; Fenerbahçe derbilerinde bir beraberlik, bir galibiyet; Beşiktaş karşılaşmalarında bir beraberlik ve galibiyet; Kasımpaşa maçlarında da bir beraberlik ve galibiyet almıştı. İki Başakşehir sınavı da berabere bitmişti. Trabzonspor, cuma günü de Kasımpaşa ile sahasında karşılaşacak.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri