Trabzonspor için 10 numara hafta! Bir güzel haber daha!

Trabzonspor en yakın rakibine 7 puan fark attı.

Trabzonspor, Spor Toto Süper Ligde 12 hafta sonunda en yakın rakibine 7 puan fark attı.

Bordo mavililer ligde Beşiktaş’ı Abdülkadir Ömür ve Cornelius’un kaydettiği gollerle 2-1 mağlup ederek liderliğini namağlup şekilde sürdürdü.

Aldığı galibiyetle puanını 30 yapan Trabzonspor, milli ara öncesinde oynanan son karşılaşmalarda, 23 puanla 2. sırada yer alan Hatayspor’un Adana Demirspor’a 1-0 mağlup olması sonrasında en yakın rakibinin 7 puan önünde haftayı tamamlamış oldu.

Konyaspor deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup ederek puanını 23 yaptı ve Hatayspor’un ardından averajla 3. sırada kendine yer buldu.

Galatasaray ise deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalarak puanını 21 yaptı ve averajla Çaykur Rizespor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan Alanyaspor’un önünde 4. sırada yeraldı.

Fenerbahçe, bu akşam haftanın son karşılaşmasında saat 19:00'da evinde Kayserispor ile karşılaştı ve sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı. 1 Puan alan Fenerbahçe'nin de Trabzonspor ile puan farkı 10'a çıktı. 

Ayrıca Trabzonspor rakiplerinin puan kaybetmesi ile haftayı 10 puan karda kapattı.

İŞTE PUAN DURUMU

Haber61 – Spor Servisi – 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri