Trabzonspor garantiledi! Gözünü oraya dikti!

Trabzonspor Avrupa'yı garantiledi gözünü 3.'lüğe dikti.

Trabzonspor; Sosa, Yusuf, Abdülkadir ve Novak ile galip gelen ve bitime 3 hafta kala Avrupa kupalarına gitmeyi garantiledi. Hedef şimdi Beşiktaş’ı geçmek.

Süper Lig'de son 8 haftalık süreçte 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak Avrupa yarışında rakiplerini geride bırakan Fırtına, dün de Kayserispor'u 4-2 yenerek Avrupa kupalarına katılma biletini resmen aldı. Sarı-kırmızılı takım karşısında Sosa, Yusuf, Abdülkadir Ömür ve Novak ile kazanıp puanını 56'ya yükseltmeyi başaran Fırtına, gözünü üçüncülüğe dikti. Artık 3'te 3 yaparsa ligi üçüncü bitirecek.

HASRET SONA ERDİ
2009-2010 sezonundan 2015-16'ya kadar 7 yıl aralıksız Avrupa kupalarında mücadele eden bordo-mavililer, 3 yıldır Avrupa'da yer alamıyordu. En son 6 Ağustos 2015'te elemelerde Makedonya takımı Rabotnicki ile karşılaşan Trabzonspor, rakibine deplasmanda 1-0 yenilirken, Trabzon'da ise 1-1 berabere kalarak veda etmişti. Şimdi hedef kalan karşılaşmaları kazanıp 3'üncü Beşiktaş'ı geçmek.

.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri