Trabzonspor başkanı Ağaoğlu ilk kez açıkladı: Abdulkadir için gelen teklif...

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür için gelen teklifi ve son gelişmeleri ilk kez Haber61'e açıkladı.

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdulkadir Ömür konusunda en net açıklamayı Haber61’e yaptı.

Benfica’nın Abdulkadir için yaptığı teklifi detayları ile ilk kez aktaran Ağaoğlu, Portekiz ekibinin bu transfer için 12 Milyon Euro ve Lisandro Lopez ile Erdal Rakip’i teklif ettiğini söyledi.

Ağaoğlu teklifin yönetim kurulunca görüşüldüğünü kaydederek “ Bu Ahmet Ağaoğlu’nun alacağı bir karar değil. Yönetici arkadaşların görüşeceği ve ortak karara varacağı bir konu. Onlar bu teklif için Benfica’ya ya teşekkür ederek ret yanıtı verecekler ya da karşı bir teklif yapacaklar. Burada tabi yönetimdeki arkadaşların kararına saygım sonsuz ama aldıkları kararla beni de ikna etmeleri gerekiyor. Benim bu teklif karşısındaki şahsi görüşüm satılmaması yönünde.  Ben özellikle gelecek transferden de minimum yüzde 20 pay talep ederim. Bunu da sanıyorum Benfica kabul etmeyecektir ve transfer olmayacaktır” İfadelerini kullandı.

Abdulkadir’in transferi konusunda farklı görüşler olduğunu dile getiren Başkan Ağaoğlu “ Farklı kesimlerden bir çok yorum geliyor. Satılmasın diyen de satılsın diyen de var. Abdulkadir bu yıl olmazsa gelecek yıl gidecektir. Bu noktada yönetimdeki  bazı arkadaşlarımızın da “gelecek yıl ne kadara satılabilir, teklifi değerlendirelim. Ortada olan rakam 12 Milyon Euro, yaklaşık 70-80 Milyon TL’ye geliyor. Bu rakam kulübü bir anda 2019’a atar. “ şeklinde görüşleri var.” dedi.

Alınacak kararın çok zor olduğunu dile getiren Ağaoğlu, camianın ve toplumun da Abdulkadir konusundaki tavrının çok önemli olduğunu dile getirdi.

Öte yandan Ağaoğlu, Benfica'nın Lopez'i 6 Milyon Euro, Erdal'ı da 2 Milyon Euro değer biçerek teklif ettiğini belirtti.
 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (31)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri