Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor, Yeni Malatyaspor karşılaşması sonrasında ara vermeden AEK maçı hazırlıklarına başladı.
Trabzonspor, Malatya maçından sonra ara vermedi! AEK maçı hazırlıkları başladı
Trabzonspor, Malatya maçından sonra ara vermedi. Bordo mavililer, AEK maçı hazırlıkları başladı.
Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 2. haftasında sahasında karşı karşıya geldiği Yeni Malatyaspor'u Abdülkadir Ömür ve Pereira'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek 3 puanın sahibi olan Trabzonspor, ara vermeden hafta içinde oynayacağı AEK maçı hazırlıklarına başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde saat 10:30'da Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde yapılan antrenmanda Sosa ve Kamil Ahmet Çörekçi salonda çalışırken tedavisi devam eden Onazi ise takımdan ayrı çalıştı.
Kondisyon ağırlıklı çalışma gerçekleştiren bordo mavililerde Malatyaspor maçında forma giyen oyuncular yenileme çalışması yaptı.
Yeni transfer Daniel Sturridge ise takımla ilk antrenmanına çıktı. Sturridge Obi Mikel ile antrenman öncesinde uzun uzun sohbet etti.
Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Sturridge, son bölümde oynanan çift kale maç sırasında ise takımdan ayrı olarak saha kenarında koşu yaptı.