Trabzonspor 3 turnuvada sahne alacak!

Gloria Cup ile başlayacak hazırlık döneminde Esenler Erokspor, Türk Telekom ve Lokomotiv Kuban’la karşılaşacak bordo-mavililer, İzmir ve Bursa’daki turnuvalarla lige eksiksiz girmeyi planlıyor.

Yeni sezonda Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek olan Trabzonspor’da hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

Başantrenör Selçuk Ernak yönetiminde çalışmalarına devam eden bordo-mavili ekip, Antalya’da düzenlenecek Gloria Cup’ta parkeye çıkacak.

Trabzonspor, turnuva kapsamında 3 Eylül’de Esenler Erokspor, 5 Eylül’de Türk Telekom ve 6 Eylül’de Lokomotiv Kuban ile karşılaşacak.

Bordo-mavili takım, Gloria Cup’ın ardından İzmir ve Bursa’da organize edilecek hazırlık turnuvalarında da mücadele edecek. 

3 turnuvaya katılacak olan Trabzonspor, 30 Eylül 2025’te başlayacak olan Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi öncesi eksiklerini gidermeyi hedefliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri