Tanju Çolak : Trabzonspor rakibini küçümsedi

Tanju Çolak Haber61'e konuştu

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor deplasmanda Çorum Belediyespor'u 2-1 yenerek gruplara kalmayı başardı.

Maçın ardından eski futbolcu ve teknik direktör Tanju Çolak maçı Haber61 TV'ye değerlendirdi. Çolak, Trabzonspor'un rakibini küçümsediğini belirterek şöyle konuştu;

"Keyifli bir maçtı. Çorum'da hakikaten iki takımı da kutlamak lazım. İki takımı da tebrik etmek lazım. Keyifli, bol pozisyonlu bir maçtı. Böyle maçları herkes angarya gibi görse de bence çok değerli maçlar. Bu düşünceyle sahaya çıkan bir Çorum vardı. Onların ciddiyeti, koordinasyonu çok daha farklıydı bence. Biraz kötü başlayan bir Trabzonspor vardı. Yani rakibinü küçümseyen bir Trabzonspor vardı bana göre. Böyle olunca skor da farklı oluyor tabiki. Maçı erken bitirmeliydiler. Rakibin çok iyi presi vardı. Bazı oyuncular muhteşem oynadı. Kutluyorum Trabzonspor'u, başarılar diliyorum. Mehmet Ekici'nin oyuna girmesiyle oyuna farklılık geldiği bir gerçek. Neden böyle başladı, onu Ersun hocaya sormak lazım, takımın sahibi teknik patronu Ersun Hoca. 3-5-2 oynaması daha avantajlı , daha iyi oynadığı görüldü. Skora etkisi olduğu görüldü. Maçın adamı ise Mehmet Ekici ile Yusuf Erdoğan."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri