Şota: Gerekeni yapacaksınız!

4 maç üst üste yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken teknik direktör Şota Arveladze de futbolcularına moral vermek için büyük mesai harcıyor. Dün yapılan ve basına ka

4 maç üst üste yenilerek taraftarını hayal kırıklığına uğratan Trabzonspor, Sivasspor deplasmanına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken teknik direktör Şota Arveladze de futbolcularına moral vermek için büyük mesai harcıyor. Dün yapılan ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanda neredeyse tüm oyuncularla kısa kısa ve tek tek görüşmeler yapan Şota, “Size güveniyorum, Sivasspor maçında gerekeni yapacaksınız” dedi.

Sivas için yolculuk bugün

Bordo-Mavililer, yarın deplasmanda oynayacakları Medicana Sivasspor maçı için bugün Sivas’a gidecek. Karadeniz ekibi, sabah saatlerinde yapacağı antrenmanın ardından saat 14.00’te özel uçakla Sivas’a hareket edecek. Eşi ameliyat olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Sivas deplasmanında takımla birlikte olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri