Sörloth transferinde yeni gelişme! Kız arkadaşından Fenerbahçelilere net cevap

Sörloth konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Trabzonspor'un gündeminde olan ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Alexander Sörloth'ta yeni gelişmeler yaşanıyor. 

REKOR KIRARAK LEIPZIG'E TRANSFER OLDU 

2019-2020 sezonunda Trabzonspor forması giyen ve Bordo Mavili ekibin şampiyonluk yolunda iddialı konuma gelmesinde büyük pay sahibi olan Alexander Sörloth, rekor bedelle Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in yolunu tuıtmuştu.

BEKLENTİLERİ KARŞILAYAMADI 

Geçtiğimiz sezon Leipzig'de beklentileri karşılayamayan Norveçli golcü 37 karşılaşmada görev yaparken 6 gol kaydedip 3 asist yaptı. Leipzig'de yaşanan teknik direktör değişikliğinin ardından Sörloth'un kiralık olarak gönderilmesi gündeme geldi.

EZELİ RAKİPLER PEŞİNDE 

Süper Lig'de ezeli rakipler Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth'u kiralık olarak transfer edeceği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Sörloth'un Türkiye'ye geri dönmesi durumunda ise öncelik hakkı Trabzonspor'da bulunuyor.

KIZ ARKADAŞINDAN F.BAHÇE'YE 'HAYIR' 

Öte yandan bir Fenerbahçe taraftarı Alexander Sörloth'u Fenerbahçe'ye çağırdı. Sörloth'un kız arkadaşının buna yanıtı ise 'Hayır' oldu

SORLOTH'TA DEV RAKİP 

Transfer döneminde ismi Fenerbahçe ve Trabzonspor ile geçen Alexander Sörloth için önemli bir rakip çıktı.

İTALYA'DAN FLAŞ SORLOTH İDDİASI 

İtalya'nın Roma kulübü RB Leipzig'de oynayan Sörloth ile ilgileniyor. Çizme basınında yer alan haberlerde, Jose Mourinho'nun hücum hattına takviye istediği ve Sörloth'un transfer listesine alındığı ifade edildi.

TARZI DZEKO'YA BENZİYOR 

Sörloth'un tarz olarak Edin Dzeko'ya benzediği, fiziksel özelliklerinin güçlü olduğu ve daha kolay bir transfer olduğu belirtildi.

MOURINHO'NUN SİSTEMİNE UYUYOR 

25 yaşındaki forvetin şu anda Mourinho'nun oyun sistemine uyan forvetlerden biri olduğu vurgulandı. Sörloth geçen sezon RB Leipzig formasıyla 37 resmi maçta 6 gol attı, 3 asist yaptı. Norveçli oyuncu, Fenerbahçe ve Trabzonspor tarafından da isteniyor.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (7)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri