Sadri Şener: Hocalık için doğuştan zeka lazım

Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener yaşanan süreçle ilgili değerlendirmelerde bulundu

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un eski başkanlarından Sadri Şener, bordo mavililerin gündemine yönelik Haber61'e özel açıklamalarda bulundu.

YÖNETİM HANGİ TELDEN ÇALARSA ÇALSIN…
Yönetim içerisinde yaşanan görüş ayrılıklarıyla ilgili konuşan Sadri Şener “ “Yönetim hangi telden çalıyorsa çalsın, başkanın çaldığı telin etrafın da buluşulması en doğru karardır. Yöneticilerin isimleri zamanla unutulur. Kulüp başkanının hem ismi hem de fotoğrafı asılır. “ dedi.



HOCALIK İÇİN DOĞUŞTAN ZEKA LAZIM
Trabzonspor’da tartışılan teknik adamlık konusuna değinen Şener “Futbol hocalığı için doğuştan zeka olması gerekiyor. Mesala Şota ve Sergen. Futbol oynadıkları dönemdeki zekalarını kimse tartışmaz. Teknik adamlık sonradan olunan bir şey değil, doğuştan zeka gerektiren bir şeydir.” İfadelerini kullandı.

AVCI OLMAZ
Gündemdeki isimlerle ilgili konuşa eski Başkan Şener , Abdullah Avcı ismini başarılı olamayacağını belirterek “Seyircili takımlarda teknik adamlık yapmak zordur. Beşiktaş teknik direktörlüğü yaptı, Milli takım teknik direktörlüğü yaptı ve buralarda istenilen başarıyı sağlayamadı. Bana göre Trabzonspor’da da olmaz“ dedi.



TUNA’NIN ZAMANA İHTİYACI VAR
Trabzonspor ile adı anılan bir başka isim Tamer Tuna hakkında da değerlendirmelerde bulunan Şener “Kendisini severim ama onun için şuanda Trabzonspor çok erken. Biraz zamana ihtiyacı var. “ ifadelerini kullandı.

KİŞİLİK VE KARAKTER VURGUSU
Şener , Trabzonspor’da teknik direktörlük yapacak kişinin özelliklerini de sıralayarak “Bu kişinin kişiliği, karakteri ve şehrin ne istediğini bilmesi çok önemli. Ben Avni Aker Stadyumu kapandıktan sonra bu işlere uzunca bir süre ara verdim. Yönetimin çok güçlü birlik içerinde hareket etmesi lazım. Bu kaostan ancak bu şekilde çıkılabilir.” dedi.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri